Linkkejä

Kerään tälle sivulle linkkejä blogeihin ja nettisivuihin joita olen itse lukenut. Minimalismi- ja self improvement -kentällä on paljon kirjoittajia, eikä tämän listan ole tarkoitus olla kattava. Alla listatut ovat sivustoja joista itse pidän, joita olen seurannut tai seuraan enemmän tai vähemmän säännöllisesti, ja jotka ovat omalla tavallaan vaikuttaneet omaan ajatteluuni.

Blogeja ja nettisivuja

Arkijärki
Jenni Sarras kirjoittaa käytännönläheistä blogia kodinjärjestämisestä ja tavaranhallinnasta. On julkaissut myös kirjan.

Be More With Less
Minimalistisen Project 333 -pukeutumishaasteen luoja Courtney Carver kirjoittaa miinimalismista ja yksinkertaisesta elämästä. On myös julkaissut kirjan ja tarjoaa nettikursseja.

Becoming Minimalist
Yhdysvaltalainen perheenisä Joshua Becker kirjoittaa minimalistiblogia ja julkaisee nettilehteä. On kirjoittanut myös kolme kirjaa.

Gretchen Rubin
Suositun Happiness Projectin (ja muutaman muunkin kirjan) julkaissut Gretchen Rubin keskittyy onnellisuuteen, tottumuksiin ja siihen miten erilaiset luonteenpiirteet vaikuttavat näihin. Löytyy blogi ja podcasteja.

Mark Manson
Bloggaaja ja self-help-kirjailija Mark Manson kirjoittaa muun muassa itsetuntemuksesta, ihmissuhteista, onnellisuudesta ja tottumuksista.

Minimalismi.net
Teemu Kunto kirjoittaa blogissaan minimalismista ja turhasta luopumisesta. Pitää myös vlogia.

Minimalismin ilo
Nimimerkki Tuulia kirjoittaa blogissaan minimalismista ja yksinkertaisemmasta elämästä, paljon myös ekologisesta näkökulmasta.

Paikka kaikelle
Kulttuurihistorioitsija ja ammattijärjestäjä Ilana Aalto kirjoittaa kodinjärjestämisestä, tavarasuhteesta ja kaikesta näihin liittyvästä. On myös julkaissut aiheesta kirjan ja pitää luentoja ja kursseja.

The Minimalists
Yhdysvaltalaiset kaverukset Joshua Fields Millburn ja Ryan Nicodemus julkaisevat suosittua minimalismiblogia ja viikoittain päivittyvää podcastia. Ovat myös tehneet kolme kirjaa ja dokumenttielokuvan.

Zen Habits
Yhdysvaltalainen perheenisä Leo Babauta kirjoittaa suositussa blogissaan minimalismista, yksinkertaisesta elämästä ja ennen kaikkea parempien tottumusten luomisesta ja itsensä kehittämisestä. Tarjoaa myös e-kirjoja ja nettikursseja.

 

WordPress.com.

Ylös ↑

%d bloggers like this: